Technische specs Brantley en Liberator

Aandacht voor de details Brantley en Liberator
Shimano achterderailleur Brantley Frame Brantley & Liberator Accu Brantley Bafang motor Brantley Zadel Brantley en Liberator Shimano schakelaar versnelling Brantley Bagage drager Koplamp Brantley LCD display Brantley Versnelling Shimano Liberator Dubbele voorvork Liberator Accu Liberator Bafang motor Liberator Shimano schakelaar versnelling Liberator Koplamp Liberator LCD display Liberator Achterlicht Verstelbaar stuur Standaard Remsysteem Brantley Remsysteem Liberator Handvatten Banden en velgen Liberator Banden en velgen Brantley

Shimano achterderailleur Brantley

Shimano versnelling Brantley

Onze Brantley fatbikes zijn voorzien van een technisch hoogwaardig Shimano Altus achterderailleur 7 speed.

Frame Brantley & Liberator

Frame Brantley

Het frame is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegeringen. Het is elegant en robuust en de basis voor onze modellen.

Accu Brantley

Tank Brantley

Achter de stoere tankdeksels zijn de standaard LUCID 13 Ah,  36 Volt Li-ion accu’s gemonteerd en worden gebruikt als aandrijving van de Bafang-elektromotor. De accu kan zowel binnen of buiten de tank worden opgeladen en is dus uitneembaar. Op een volle accu kun je tot 80 km rijden met gemiddelde ondersteuning van de elektromotor. Ook is er een 15,6 Ah, 36 Volt accu leverbaar.

Bafang motor Brantley

Bafang motor DA

De Brantley is uitgevoerd met een hoogwaardig en krachtige 250 Watt, 36V Bafang motor die is gemonteerd in het achterwiel.

Zadel Brantley en Liberator

Brooks zadel B67 aged

Onze fatbikes worden standaard geleverd met een lederen zadel van het topmerk Brooks in de kleur aged en geven de fiets een klassieke retro look. Brooks zadels staan er om bekend dat ze na een periode van inrijden zeer comfortabel zitten en daarmee geschikt voor lange fietstochten.

Shimano schakelaar versnelling Brantley

Shimano schakelaar versnelling Brantley

Alles onder controle met de Shimano duim schakelversteller met 7 versnellingen. De expertise van Shimano ligt voornamelijk op het fabriceren van technische producten waarbij beweging en mechanica een hoofdrol spelen. Je ziet dat terug in de hoogwaardige kwaliteit van Shimano producten.

Bagage drager

Bagagedrager met notenhouten inleg

Bagagedrager speciaal ontworpen voor al onze Fatbikes. Industrieel uiterlijk door het gebruik van een combinatie van staal en hout, langdurig beschermd door een standaard matzwarte poedercoating. De bagagedrager kan tot 15 KG dragen en wordt standaard geleverd in walnoten.

Koplamp Brantley

Koplamp Brantley

De kunststof retro-look koplamp is afkomstig uit de motor wereld en is aangepast voor onze fatbikes. De krachtige LED koplamp is te bedienen via het LCD display. Hij zorg voor een goed zicht tijdens je nachtelijke fietstocht. De Brantley red is standaard uitgevoerd met een zwarte koplamp, de Brantley black in rvs look.

LCD display Brantley

Display Brantley

Het display geeft je onder andere informatie over de status van je accu en toont ook de huidige snelheid en de gereden kilometer. Het display is spatwaterdicht en gemaakt van zeer solide materialen. Ook bedien je met de mintoets de loopondersteuning.

Versnelling Shimano Liberator

achterderailleur-liberator

De Liberator is voorzien van een Shimano Alivio 7-speed versnelling. De schakelgroep biedt betrouwbare schakelprestaties.

Dubbele voorvork Liberator

dubbele voorvork en vering liberator

De dubbele voorvork en stoere RVS spiraalveren geven de Liberator een uniek en extra stoer uiterlijk. De extra vering zorgt voor een rustigere rij-belevernis.

Accu Liberator

Tank Liberator

Achter deze mooie tankdeksel is de accu gemonteerd. Standaard een Lucid 13 Ah, 36 Volt Li-Ion accu die zowel binnen en buiten de tank opgeladen kan worden. De accu heeft een actieradius van ca. 80km bij een gemiddelde ondersteuning van de elektromotor. Ook is er een 15,6 Ah, 36 volt accu leverbaar.

Bafang motor Liberator

bafang-motor-Liberator

De Liberator is uitgevoerd met een hoogwaardig en krachtige 250 Watt, 36V Bafang motor die is gemonteerd in het achterwiel. Deze krachtpatser brengt je moeiteloos naar je bestemming.

Shimano schakelaar versnelling Liberator

Shimano-schakelaar-versnelling-Liberator

Alles onder controle met de Shimano duim schakelversteller met 7 versnellingen. De expertise van Shimano ligt voornamelijk op het fabriceren van technische producten waarbij beweging en mechanica een hoofdrol spelen. Je ziet dat terug in de hoogwaardige kwaliteit van Shimano producten.

Koplamp Liberator

Retro koplamp-liberator

De RVS LED koplamp van de Liberator geeft een mooi helder licht waardoor je altijd goed zichtbaar bent onderweg. De koplamp wordt bediend door middel van de display.

LCD display Liberator

lcd display liberator

Het LCD C600 display van de Liberator biedt naast de actuele weergave een breed spectrum aan functies en indicatoren. Zoals  de snelheid per uur, gereden afstand, status van de accu, trip en meer. Naast de bedieningstoetsen vind je de gashendel voor de bediening van de loopondersteuning.

Achterlicht

Led-achterlicht Brantley

Zowel de Brantley als de Liberator hebben een led achterlicht met bewegingssensor en wordt automatisch opgeladen door het zonlicht.

Verstelbaar stuur

verstelbaar stuur Brantley

Onze Fatbikes zijn voorzien van een verstelbaar stuur voor een ideale zithouding.

Standaard

fietsstandaard Liberator

Op onze fatbikes is een degelijke in hoogte verstelbare standaard gemonteerd

Remsysteem Brantley

remsysteem-brantley

De Brantley brengt je met mechanische schijfremmen, van het merk Tektro, snel tot stilstand.

Remsysteem Liberator

remsysteem-liberator

De Liberator brengt je razendsnel en soepel tot stilstand met de Tektro, hydraulische schijfremmen

Handvatten

Brooks aged handvatten en zadel

Bij een zadel van Brooks horen natuurlijk ook de lederen handvatten van Brooks. Voor een uitstekende grip maar ook om de Retro look compleet te maken. Zowel de Brantley als Liberator zijn voorzien van deze handgemaakte kwaliteitsproducten. De handvatten worden standaard geleverd in de kleur aged.

Banden en velgen Liberator

velg en band liberator

De gesloten 60/70mm brede deklegering velgen van de Liberator zijn voorzien van indrukwekkende 10 cm brede banden die de fatbike zo vet maken. Standaard in Retro whitewall uitvoering.

Banden en velgen Brantley

velg en band brantley

De open 60/70mm brede deklegering velgen van de Brantley zijn voorzien van indrukwekkende 10 cm brede banden die de fatbike zo vet maken. Standaard in whitewall uitvoering.