OVER ONS.

Team fatbikes4fun

Leuk om kennis met je te maken.
Team Fatbikes4fun stelt zich graag aan je voor.

We zijn een jong bedrijf, opgestart in 2019. Jan en Liesbeth Kiefte (rechts op de foto) zijn de eigenaren van Fatbikes4fun. Zij zochten voor hun B&B in Tsjechië sportieve elektrische allround fietsen voor hun gasten. Het oog viel op een Fatbike die voor het bergachtige gebied en de soms ruige wegen bijzonder geschikt bleek te zijn. Bijkomend pluspunt de Fatbike was ook nog eens bijzonder om te zien. En zodoende was de keus snel gemaakt.

Razend enthousiast werd de fiets geïntroduceerd bij Peter en Miranda Schrier. Gasten van de B&B maar bovenal goede vrienden.
Alle vier direct razend enthousiast over de vormgeving van de Fatbike en na een rit nog enthousiaster vanwege de bijzondere rijeigenschappen. Dat bleek voldoende om dit met iedereen van jong tot ouder te willen delen. Team Fatbikes4fun was een feit.

Jan en Liesbeth houden zich voornamelijk bezig met de technische en commerciële zaken, Peter de technische ondersteuning en verkoop, Miranda met promotie en belettering.

En zo gingen we van start met het ontwikkelen van een 2 varianten elektrische Fatbikes, de Brantley en Liberator. Beiden volledig aangepast aan onze kwaliteitseisen en gebruiksgemak. Gelijktijdig heeft ook het visuele plaatje onze aandacht gekregen. Want naast functioneel mag een Fatbike er toch ook waanzinnig mooi uitzien!

We hebben de Fatbikes aangekleed met mooie accessoires, en zijn standaard voorzien van dikke whitewall banden die de mooie retro look van de fiets versterken. Een unieke toevoeging is de mogelijkheid om de Brantley of Liberator te personaliseren naar jouw eigen wensen. Je ziet de mogelijkheden bijvoorbeeld terug op de foto’s van onze eigen Liberators.

Ervaring leert dat de Brantley en Liberator Fatbikes zijn die je echt moet beleven. De indruk die ze maken als je ze voor je hebt staan, het rijplezier ervaren en de veelzijdigheid van deze krachtpatsers zelf ontdekken. Over strand, door de bossen en natuur, asfalt of gewoon dagelijks en zakelijk gebruik. Ze zijn gemaakt for your FUN only!

Team Fatbikes4fun laat je heel graag die belevenis ervaren. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit of houdt onze website in de gaten. Zodra Corona ons niet meer thuis houdt zullen we laten weten waar je ons persoonlijk kunt aantreffen en een rit op één van onze Fatbikes kunt maken.

Graag tot ziens!
Jan, Liesbeth, Peter en Miranda

Bedrijfsgegevens

J1 Solutions, Nijkerk
KvK nr.: 69752931
BTW ID: NL002143113B21

Service

Service, Onderhoud en Reparatie
Mail ons voor meer info of
kijk op deze pagina: Service en onderhoud

Email of bel

Fatbikes4Fun
+031 612113863
info@fatbikes4fun.nl

Of stuur ons een bericht

3 + 6 =