Service en Reparatie

Service en Reparatie

 

Het is zeer belangrijk om zo’n drie maanden na aankoop of na de eerste 300 km een eerste servicebeurt te laten verrichten, zo voorkom je vroegtijdige slijtage. Het goed en tijdig uitvoeren van reguliere onderhoudsbeurten is ook een voorwaarde voor het behouden van de garantie die op jouw fiets van toepassing is.

 

Service en onderhoud kun je natuurlijk uit laten voeren bij je zelf gekozen fietsservicebedrijf maar kun je ook eenvoudig regelen via  Fietsservicetotaal, die het onderhoud aan huis voor je uitvoert. Je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen via de website www.fietsservicetotaal.nl voor het maken van een afspraak.  

 

Als er zaken zijn die vallen onder de garantie kun je een mail sturen aan service@fatbikes4fun.nl  met een omschrijving van het probleem en je telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Er wordt door ons dan contact opgenomen met Fietsservicetotaal die contact met je opnemen om de reparatie in te plannen.

 

Iedere (nieuwe) fiets heeft regulier onderhoud nodig en een defect valt dus ook niet altijd onder de garantie. Mocht er bij het uitvoeren van een service- of onderhoudsbeurt toch iets aan het licht komen dat onder de garantie valt, dan kun je contact met ons opnemen.

 

Bedrijfsgegevens

J1 Solutions, Nijkerk
KvK nr.: 69752931
BTW ID: NL002143113B21

Service

Service, Onderhoud en Reparatie
Mail ons voor meer info of
kijk op deze pagina: Service en onderhoud

Email of bel

Fatbikes4Fun
+031 612113863
info@fatbikes4fun.nl

Of stuur ons een bericht

5 + 11 =